KilpailijatiedoteKilpailijatiedote 15.4.2018

Esteratsastuksen harjoituskilpailut

RatsuryhmäKilpailupaikan osoite:

Kiviojan Ponitalli

Jukkalantie 72

54300 LappeenrantaKilpailukanslia / Kahvila

Tallikahvila Wintti palvelee tallin yläkerrassa klo 9.00-kisojen loppuun asti.

Kilpailukanslia toimii kahvilan  yhteydessä. Kanslia avataan klo 9.00 ja suljetaan kilpailuiden päättymisen jälkeen.Peruutukset, lähdönvarmistus ja maksut

Lähtömaksut (sekä hevos-/ponivuokra) tulee maksaa hyvissä ajoin ennen oman luokan alkamista kilpailukansliaan. Kilpailupäivänä peruutukset / tiedustelut tekstiviestillä tai soittaen 0400344110 / Pauliina Papunen

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumiset kansliaan. Jälki-ilmoittautuneet starttaavat luokan alussa.Palkintojenjako

Palkintojenjako pidetään heti luokan loputtua. Sijoittuneet saapuvat palkintojenjakoon hevosen kanssa tai jalan oman valintansa mukaan. 

Kilpailualue ja verryttely

Kilpailualueena on kuitu-/hiekkapohjainen maneesi 20x50 m. Luokkien 1 ja 2 verryttely tapahtuu ulkokentällä (23x45m) ja maneesissa saa halutessaan ottaa yhden verryttelyhypyn. Luokkien 3 ja 4 esteverryttely tapahtuu  maneesissa verryttelyryhmittäin, sileän verryttely ulkokentällä.Pysäköinti

Trailerit pysäköidään maneesin parkkipaikalle ja henkilöautot tallin pihalle. Alueella liikenteen ohjaus.

Aikataulu

Luokkien alkamisajat ovat arvioituja ja niitä voidaan aikaistaa tarvittaessa. Tule riittävän ajoissa kilpailupaikalle!Luokka 1: 50 cm 367.2. klo 10:00

Luokka 2: 60 cm 367.2. klo 11:00

Luokka 3: 70 cm 267.2. klo 12:15

Luokka 4: 80 cm AM5 klo 14:15Tervetuloa kilpailemaan Ratsuryhmän esteratsastuksen harjoituskilpailuihin Kiviojan Ponitallille!

Ratsuryhmän kilpailut järjestetään LauKan ratsutilalla, osoite Susivuorentie 128, Heituinlahti. Tuohikotintieltä on opasteet tallille.

Kun ajat tallin pihaan, vasemmalla on ylätalli, jonka takana on henkilöautoille tarkoitettu parkkialue. Koppeja ei pysäköidä tänne. Tie jatkuu alas, ja tien vasemmalle puolelle jää alatalli sekä leiritalo. Alatallin piha on käytössä hevostrailereille. Lisäksi trailereita voi parkkeerata alatallin ja tarhojen väliin ja tien reunaan. Tärkeää on kuitenkin jättää tielle autonmentävä kulkureitti.

WC löytyy ylätallista - kun menet talliin, WC on heti vasemmalla. Ylätallissa on myös vesipiste.

Verryttelyalueena käytetään kesäaikana maneesia ja maneesin vieressä olevaa pikkukenttää. Maneesille mennään ylätallin ohi menevää tietä. Huom! Tämän tien varteen ei saa parkkeerata.

Maneesin seinässä on lähtölistat, ja alueella on verryttelyvalvoja, joka ilmoittaa, milloin on aika lähteä ulkokentälle eli kilpailualueelle. Kilpailukentän vieressä on vain pieni odottelualue, minkä takia sinne ei toivota paljon ylimääräisiä ratsukoita.Raippaa ei saa olla kädessä kilpailualueelle mentäessä.

Ulkokenttä eli kilpailukenttä sijaitsee alatallin ohi menevän tien päässä mäellä. Täällä on myös kanttiini. Lähtömaksut maksetaan kanttiiniin ennen omaa suoritusta. Esinepalkinnot voi noutaa kanttiinista tai sen läheisyydestä palkintojenjaon jälkeen.

Ulkokentällä ei ole erillisiä verryttelyryhmiä. Rataa voi mennä kiertämään heti, kun edellisen ratsukon suoritus on päättynyt.

Jos sää on hyvin sateinen, järjestäjällä on oikeus siirtää kilpailut maneesiin.

Muistattehan ohittaa toiset ratsukot tarpeeksi kaukaa ja noudattaa muutenkin varovaisuutta. Verryttelyssä kannattaa muistaa perussääntö: oikea ohittaa, vasen vastaanottaa. Näin ei tule törmäyksiä.

Hyvää ja turvallista kilpailupäivää!